خیلی ها از شنیدن کلمه اکستنشن مژه، مو بر بدن شان راست می شود که مگر مژه ها را هم اکستنشن میکنند؟ این کار از ترفندهای زیبایی خیلی از خانم هاست که تازگی ها زیاد یاد شده است. با خواندن این مقاله از وبلاگ سایت رویا محسنی اطلاعات خود را درباره اکستنشن مژه بالا ببرید.
آیا اکستنشن مژه به مژه های طبیعی آسیب می رساند؟
شاید این را به مراتب شنیده باشید که مژه مصنوعی به مژه های طبیعی آسیب می رساند، اما این تنها در صورتی صحت دارد که نکات ضروری برای چسباندن آن رعایت نشود.
در واقع اگر این کار به درستی صورت بگیرد، هیچ آسیبی به مژه های شما زده نخواهد شد. به تنها چیزی که باید بدان توجه کنید آلرژی است، که ممکن است به چسب آن داشته باشید. بنابراین هنگام چسباندن مژه احساس سوزش و درد کردید حتماً با آرایشگر در خود را در میان بگذارید.
یادتان باشد که این کار هیچ دردی ندارد، بنابراین اگر در هر کدام از مراحل آن احساس درد یا سوزش کردید حتما اشتباهی در کار است. قبل از شروع کار هم از چسبی که قرار است برای شما مورد استفاده قرار گیرد اطمینان حاصل کنید، این چسب نباید حاوی فرمالدهید باشد.

تفاوت اکستنشن مژه با مژه مصنوعی چیست؟
هنگامی که شما اکستنشن مژه انجام می دهید این مژه ها تفاوت زیادی با مژه های طبیعی خود ندارند و به سختی قابل شناسایی است، اما مژه های مصنوعی را می توان با یک نگاه ساده تشخیص داد نتیجه اکستنشن آن به مراتب بالاتر و بهتر از روش مصنوعی است. مدت دوام بیشتری دارد و زمان طولانی تری روی مژه شما باقی می ماند.
مراحل انجام کار اکستنشن مژه
- برای انجام ابتدا باید دراز بکشد و چشم های خود را ببندند و فرد انجام دهنده زیر چشم هایش پارچه ای تمیز بیندازد.
- با کمک، نوک مژه ها را یک میلیمتر به چسب آغشته کرده و در گوشه خارجی چشم که لازم است مژه ها متراکم تر و بلند تر باشند قرار دهد.
- سپس بعد از اتمام کار با استفاده از برس مژه، مژه های خود را شانه زده و با لوسیون پاک کننده آرایش و پنبه روی پلک و مژه ها را شسته و به آرامی چسب ها را بکنید.
- این مژه ها به مدت ۳ تا ۴ هفته دوام دارند. اما این مدت به نوع مژه های طبیعی شما و سرعت رشد آن ها وا بسته است.
- چند روز یکبار برای ترمیم به سالن زیبایی که برای اکستنشن مژه رفته اید، مراجعه کنید.
- در صورت انجام اکستنشن مژه، برای پاک کردن آرایش چشم ها از ژل های شستشو استفاده نمایید و با دستمال نرم و آهسته اطراف مژه های خود را تمیز کنید. برای شستشوی پوست صورت و چشمها را از شامپو بچه استفاده کنید.

انواع اکستنشن مژه چیست؟
اکستنشن مژه انواع مختلفی مانند مینک (ساخته شده از موی حیوانات) ابریشم یا الیاف مصنوعی دارد. اکستنشن های جنس مینگ گران تر لطیف تر و طبیعی تر اند. اما الیاف مصنوعی نیز گاهی بسیار طبیعی هستند و چه بسا از اکستنشن گران تر است. برای اینکه به نتیجه دلخواه خود برسید ابتدا عکس مدل مورد نظر خود را به مژه کار نشان دهید، تا بتواند راهنمایی کند. مژه متراکم و فر و بلند برایتان در نظر بگیرد.
کار را به کاردان بسپارید!
انواع مختلفی از اکستنشن مژه وجود دارد. اما بهترین نوع آن، مژه های تک به تک هستند که بین مژه های طبیعی فرد قرار می گیرد. انجام کامل این کار معمولاً به دو ساعت زمان نیاز دارد. اگر می خواهید از نتیجه کار اطمینان یابید از یک برس ریمل تمیز استفاده کنید. شما نباید پس از کشیدن برس داخل مژه هایتان احساس کنید مژه مصنوعی دارید.
اگر اکستنشن مژه توسط افراد ناوارد انجام شود، سبب زخم شدن پوست پلک خواهد شد که در این صورت حتما باید آن را برداشته و ریموو کنید.
اگر شخص انجام دهنده اکستنشن مژه فردی ماهر نباشد ممکن است، مژه های پلک بالا و پایین را به هم بچسباند و مژه های طبیعی نیز کنده شود. از عوارض کاشت مژه موقت، ورود چسب به چشم است. که موجب آلرژی و عفونت چشم شما میشود.
اکستنشن مژه باعث قرمزی و خارش چشم و ایجاد ترشحات چشمی و ابتلا به عفونتهای چشمی میشود. یکی از دلایل ابتلا به عفونتهای چشمی این است که موجب کار باید بدون دستکش کارش را انجام دهد و همین مسئله انتقال عفونت را افزایش میدهد.

برای کاهش خطر ابتلا به عفونت های چشمی مژه کار ها باید موارد زیر را رعایت کنند
- شستن دستها قبل از شروع به کار
- پوشیدن ماسک
- استفاده از روبالشتی های بهداشتی
- استریل کردن موچین ها
- استفاده از برس های مژه یکبار مصرف
تفاوت کاشت و اکستنشن مژه های طبیعی و مصنوعی
اکستنشن مژه را با موهای طبیعی شش ماهه می کارند. اما لازم است فرد دو هفته یکبار برای ترمیم آن اقدام کند. اما اگر اکستنشن مژه با تار های مصنوعی باشد، طول عمر آن کوتاه می باشد. متخصصان عقیده دارند پیوند مژه به این دلیل که نزدیک چشم و بسیار حساس هستند عوارض زیادی هم در پی دارد. پس در ادامه به نکات گفته شده دقت کنید.
نکاتی که باید در مورد کاشت و اکستنشن مژه بدانید
- قبل از اکستنشن مژه چندین ساعت صورت خود را نشوید تا مژه های شما خشک باشد.
- ۲۴ ساعت قبل از اکستنشن مژه حرکات ورزشی انجام ندهید؛ زیرا سبب تعریق می شود و ۴۸ ساعت قبل از اکستنشن مژه ورزش های مانند شنا و سونا ممنوع است.
- اکستنشن مژه دائمی در صورت مراقبت کافی حدود ۶ الی ۸ هفته دوام دارد.
- اگر مژه های خیلی بلند می پسندید باید مژه های بیشتری بکارید زیرا اکستنشن های بلند اگر کم باشد کم حجیم به نظر میرسند.
- پس از کاشت مژه حداقل تا ۱۲ ساعت نباید ب صورت خود آب بزنید تا چسب ها خشک شود. اگر چسب مژه به خوبی خشک نشود و به داخل چشم راه پیدا کند باعث سوزش و قرمزی چشم شما میشود.
- اگر موعود ترمیم عقب بیاندازید، اکستشن مژه بیشتری می ریزند و برای ترمیم به کاشت مژه های بیشتری نیاز خواهید داشت.
- با اکستنشن مژه به خط چشم نیاز نخواهید داشت، زیرا ردیف کاشت اکستنشن مژه حالتی از خط چشم هم ایجاد میکند و سبب میشود چشمانی زیبا داشته باشید.
- مژه های اکستنشن جلوی دیدتان را برای کشیدن خط چشم میگیرد و سبب میشود پشت پلک خود را نبینید و از طرفی پاک کردن خط چشم مشکلساز میشود، زیرا باعث شل شدن و ریزش مژه های طبیعی میشود. در صورتی که خط چشم کشیدید برای پاک کردنش از پدهای آرایشی استفاده کنید.
- بعد از خواب یا حمام برای مرتب کردن مژه های تا از برس های مخصوص مژه استفاده کنید.
- قبل از خواب برای تمیز کردن مژه های خود از شامپو بچه رقیق شده استفاده کنید و چشم های خود را دستمالی نکنید.
- اکستنشن مژه نباید باعث شکستن مژه های طبیعی خودتان شود.

سوالات متداول کاربران درباره اکستنشن مژه
انواع اکستنشن مژه چیست و چه تفاوتی دارد؟
مژههای سهبعدی (والیوم)، مژههای هیبریدی یا کلاسیک که تفاوت آن ها را در این مقاله توضیح دادیم.
معایب اکستنشن مژه چیست و چه خطراتی دارد؟
خطرات سوزش چشم و عفونت، صرف زمان و هزینه، آسیب احتمالی به مژههای طبیعی و… است که با رعایت نکات گفته شده در بخش مربطوه همین مقاله میتوانید از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.
سخن آخر
اکستنشن مژه الیاف نرمی از مینک مصنوعی است که به بالای مژههای طبیعی متصل میشوند تا حالت فر و پرپشت بودن مژهها را افزایش دهند. روش اکستنشن یک روش زیبایی نیمهدائمی است که توسط متخصص زیبایی که دارای مدرک آن هستند، در محیطی تمیز، ایمن و بهداشتی انجام میشود.
تاحالا کاشت مژه به این روش رو انجام دادید؟ تجربتون رو داخل بخش دیدگاه ها برامون بنویسید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.